Uren dossiers bewerken wordt weer uren dienstverlenen

Vereenvoudiging compliance- en administratieve werkzaamheden

Alle processen en alle informatie gebundeld

Het aanmaken en bijhouden van het CAF, CAD, de gegevens van alle doelvennootschappen en UBO’s, gespreksverslagen, ID’s en expiratiedata, Feeders, Advocatenkantoren, Accountantskantoren, takenlijsten, PEP lijsten, ISI lijsten, Outlook, de boekhouding, overeenkomsten en dossiers. Zomaar een aantal voorbeelden. SPS biedt integrale oplossingen die de huidige procedures volgen, zoals bijvoorbeeld het CAF en maakt daarbij gebruik van eventueel al aanwezige systemen of vult ontbrekende functionaliteit aan. U kunt daarbij denken aan CRM, boekhouding, urenregistratie en facturatie.

CAF, CAD, ISI formulieren, PEP en Sanctielijsten, rapportages

Efficiënt: met 1 druk op de knop takenlijsten, een ICI lijst, rapportages en overzichten of een upload naar Relian voor een check op de PEP en Sanctielijst. Alle informatie van een doelvennootschap bij elkaar. Een gespreksverslag, de post en e-mails van een UBO in 1 keer op de juiste plek in alle betreffende doelvennootschappen.

Controle over uw data & eenvoudig voldoen aan eisen toezichthouder

Alle oplossingen van SPS voldoen aan de eisen van de toezichthouder die onder meer eist dat bedrijfsrisico’s en bedrijfsprocessen worden beheerst. Deze eisen gelden onverkort wanneer onder toezicht staande ondernemingen wezenlijke werkzaamheden uitbesteden aan een derde, bijvoorbeeld de uitbesteding van IT-diensten in de vorm van cloud computing. Om de risico’s toereikend te beheersen kiest SPS voor veilige oplossingen die aan de gestelde eisen van de toezichthouder voldoen en die in Nederland onder de Nederlandse wet- en regelgeving. vallen, waardoor u daadwerkelijk de controle over uw vertrouwelijke gegevens heeft en houdt.

Quick Scan Trustkantoor

U krijgt inzicht in alle huidige kosten en processen van uw trustkantoor met de Quick Scan Trustkantoor. Vraag deze hier aan

Referenties

Confiad

Trustkantoren Notariaat

Lees meer ›

Citco

Trustkantoren

Lees meer ›