Ervaring, branchkennis, samenwerking

Zet onze gedrevenheid in voor uw organisatie

Onze visie

Meetbare verbetering van het bedrijfsresultaat van onze klanten realiseren door efficiency in informatieoverdracht en controle op informatie- en arbeidsintensieve processen. 

Ruime ervaring

SPS information logistics heeft ruim 20 jaar ervaring in het realiseren van concrete efficiency verbeteringen en kostenbesparingen in informatie- en arbeidsintensieve omgevingen. Vanaf scherpe analyses van de huidige situatie tot aan de levering en implementatie van innovatieve oplossingen met bewezen technieken. SPS is als adviseur en merk onafhankelijk leverancier altijd in staat om maatwerk te leveren met de best passende oplossing in de markt.  Kenmerkend voor SPS is een hoge mate van gedrevenheid om doelstellingen te realiseren. Professioneel en pragmatisch. 

Samenwerkingsverbanden

Om processen naadloos op elkaar aan te kunnen sluiten en te kunnen borgen werkt SPS nauw samen met een aantal geselecteerde partners. Onder andere Confiad, Relian, SLTN, F13, Innosys, Nimsys, Ricoh, Spinware en Xerox.

Maak gebruik van onze branche kennis

De toegevoegde waarde van SPS zit voor een groot deel in specifieke kennis en ervaring van processen en tevens van een aantal specifieke branches. Deze kennis en ervaring stellen wij u graag ter beschikking. Naast algemene oplossingen voor het MKB heeft SPS specifieke kennis en ervaring van de trust branche, advocatuur, notariaat en ICT dienstverleners. 

Wie zijn wij

SPS information logistics is opgericht door Jurriaan Lochtenberg en is sindsdien uitgegroeid tot een in de markt gerespecteerd bedrijf dat zich onderscheidt in de mate van gedrevenheid om uw doelstellingen te realiseren. Ons team beschikt over specifieke branchekennis en staat voor betrokkenheid en kwaliteit. 

Referenties

F13 Automatiseringsdiensten

ICT

Lees meer ›

Confius

Advocatuur

Lees meer ›