Veranderingen in de advocatuur

Mogelijkheden om efficiënter te werken, overzicht en directe kostenbesparingen

Rechtspraak meer digitaal

Efficiënter werken door digitaliseren is aan de orde van de dag. Ook binnen de rechtspraak. De verwachting is dat de komende periode advocatenkantoren in toenemende mate digitaal werken. In 2014 kunnen griffierechten met iDeal worden betaald in een eKantonrechterprocedure en middels project KEI worden snelle, eenvoudige, digitale procedures ontworpen. Videoscherm ondervragingen van het OM leveren enorme kostenbesparingen, tijdswinst  en verhoogde veiligheid op.

Mogelijkheden advocatuur

Welke mogelijkheden zijn er voor een advocatenkantoor om efficiënter te werken? Minder tijdsverlies, meer facturabele uren? Hoe om te gaan met de systemen, pand en mensen in de bestaande situatie? SPS information logistics helpt advocatenkantoren efficiënter te werken. Directe kosten besparen. Sneller informatie vinden. Snellere verwerking van stukken en inzicht in status en voortgang. Altijd alle informatie in het dossier inclusief post en emails, en outlook op orde. Stukken controleren in seconden in plaats van minuten of uren. Informatie gebruiken uit bestaand (tijdsregistratie-) pakket als Fidura, Fortuna, CC Law en Legal Eagle.

Ontdek de mogelijkheden voor uw kantoor

Volledig en gedetailleerd overzicht van de huidige situatie, huidige processen en de huidige kosten van uw kantoor. De Quick Scan Advocatuur koppelt dit overzicht aan uw visie, beleid en de specifieke doelstellingen van uw kantoor en geeft de mogelijkheden aan.

Referenties

Lustrous Law

Advocatuur Notariaat

Lees meer ›

Confius

Advocatuur

Lees meer ›