Minder zoeken, minder kosten, meer facturabele uren = efficiënter advocatenkantoor

Van uren zoeken naar uren schrijven

Meer declarabel

Minder hoeven zoeken naar informatie in dossiers, jurisprudentie, archief en mail en eenvoudig archiveren levert gemiddeld 0,5 uur per dag op. Als deze tijd declarabel wordt gemaakt levert dit een aanzienlijk resultaat per advocaat per jaar op. 

Sneller informatie vinden

Zoektijd kan worden ingekort door alle originelen allemaal in het juiste dossier en vanaf iedere werkplek toegankelijk te maken voor bevoegde personen. Inclusief alle post en mail, zelfs de verstuurde items zitten dan in het juiste dossier. Outlook is opgeruimd en printen niet meer nodig. Zelf tekst terugvinden in de bijlage van een mail. Zoeken naar tekst in een PDF maken we mogelijk.

Sneller controleren

Uren leeswerk besparen door pagina’s tekst automatisch op wijzigingen laten controleren in minder dan seconden? En nauwkeurig. Zowel in Word als PDF.

Automatisch samenstellen dossier

Digitaal is het zittingsdossier snel en eenvoudig samen te stellen door documenten dynamisch te markeren als onderdeel van het zittingsdossier. Faillissementdossiers bouwen we op conform Recofa richtlijnen.

Bestaande applicaties

Door koppeling met applicaties als Fidura, Legal Eagle, Fortuna, CC Law is alle informatie binnen het kantoor centraal beschikbaar en wordt efficiënt gebruik gemaakt van reeds gedane investeringen.

Referenties

Legal Account

Advocatuur

Lees meer ›

Lustrous Law

Advocatuur Notariaat

Lees meer ›