Uw ICT bedrijf meer one-stop-shop voor uw klanten

Uw klanten meer bieden

Klanten binden aan uw ICT organisatie

Als ICT organisatie levert u producten en diensten aan uw relaties. Keuzes maken in welke producten en diensten is onontbeerlijk. “Nee” verkopen levert u het risico dat uw klant ergens anders gaat zoeken en wellicht daar ook de diensten onder brengt die u op dit moment levert.

Aanvullende dienstverlening, zonder extra personeel

SPS biedt geselecteerde ICT dienstverleners de mogelijkheid om klanten aanvullende diensten aan te bieden op het gebied van analyses voor procesoptimalisatie en kostenbesparingen, document management, CRM,  slimme scanoplossingen, multifunctionals printers en scanners van onder andere Xerox, Ricoh, HP en Kyocera.  zonder dat u als ICT organisatie daar iemand voor aan te nemen of de kennis voor in huis hoeft te halen. SPS information logisctis is geautoriseerd reseller van diverse software oplossingen op het gebied van slim scannen, digitale archivering, document management, automatische factuurverwerking, videoconferencing, VoIP en CRM oplossingen, Xerox, Ricoh en Kyocera hardware, en software oplossingen.

Meer omzet, meer marge, hogere klanttevredenheid

Zonder inspanning bindt u uw klanten meer aan uw ICT organisatie en genereert meer omzet en marge.

Diverse samenwerkingsvormen

Wilt u dat wij uw klant contracteren en factureren of doet u dat juist liever zelf? Aarzel niet om contact met ons op te nemen om alle mogelijke vormen van samenwerking te bespreken.

Referenties

SLTN

ICT

Lees meer ›

Royal Lemkes Group

Overig MKB

Lees meer ›

Xinno

ICT

Lees meer ›